Verbind je met de veilige ruimte binnen jezelf

Tantra Yoga workshop

zondag 29 maart 14.30 – 16.30 uur geannuleerd

Locatie: Yogacentrum Anahata Nijmegen, Van Trieststraat 14 Nijmegen

In Tantra Yoga gaat het om verbinding maken met jezelf, en verbinding maken met anderen. Dit doen we door middel van meditatieve lichaamsgerichte oefeningen.

In deze workshop gaan we eerst bij onszelf komen, in het lijf. We doen bewegingsoefeningen om de energie te laten stromen en hiervan uit gaan we laagdrempelige partneroefeningen doen. Luister naar je eigen lichaam tijdens de workshop, zodat je altijd iets kunt aanpassen of even een pauze neemt wanneer je merkt dat je lichaam daar behoefte aan heeft. Hier is tijdens de workshop voldoende ruimte voor. Ook geven we aan hoe je dit eenvoudig en zonder woorden aan kunt geven aan je partner tijdens een partner oefening.

We vormen ter plekke koppels. Mocht je met je eigen partner komen en daar graag samen de oefeningen mee doen, kan dit natuurlijk ook.

Docenten:

Janneke Bardoel: Dao Yin Yoga docent en psychologe   praktijkyinjan.nl

Laura Klinkenberg: Kundalini Yoga docent en kunstenares

 

Create from your heart

 

Art-Yoga workshop Holding Space for You

Er is altijd een veilige ruimte binnen jezelf

In deze workshop leer je om je met deze ruimte te verbinden. De workshop start met een Kundalini Yoga-set. Kundalini Yoga helpt je om jezelf te verbinden met je adem en ontvankelijk te zijn van geest. Het is de Yoga van het bewustzijn.

Door volledig bewust te zijn van alles wat je doet en ervaart binnen in jezelf, leer je om je bewustzijn te vergroten. Tijdens de 4 uur durende workshop is er een performance ‘Draagmuur’ en werk je met een visualisatie. Vervolgens krijg je 10 kilo klei om met je zintuigen intuïtief vorm te geven aan jouw veilige ruimte.

Je kunt niets fout doen, laat het gewoon ontstaan

 

Zaterdag 14 september 13:30 – 17:30 uur

Beschikbaarheid voor 8 deelnemers

Prijs: 75 euro incl. materiaal, thee en iets lekkers
Studentenkorting: 20%

Locatie: Rijksstraatweg 37, 6574 AC, Ubbergen (bij Nijmegen). Gratis parkeren / bus 80 vanaf Station Nijmegen stopt voor de deur (13 minuten reistijd).

In de bijzondere, lichte ruimte ‘De Kapel’ in woon-werkpand De Refter. Gelegen naast het bos ‘Het Geldersch Landschap’ / ‘Heerlijkheid Beek’: prachtig wandelgebied met heuvels en beekjes.

Ook als je nog geen ervaring hebt met Yoga en/of kunst ben je meer dan welkom.

Geef je op voor de workshop door het contactformulier in te vullen. Laat daarbij weten of je gebruik maakt van de studenten- of terugkom korting.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de aankomende workshops? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.