Workshops Mind-Body Toolkit

Het zenuwstelsel onder de loep

Verdiepingsworkshop Mind-Body Toolkit

Zaterdag 17 juni 2023
15.30 – 17.30 uur

Online bijeenkomst via Zoom

Meer informatie

Deze workshop is een vervolg op de online workshop Mind-Body Toolkit. We gaan dieper in op de werking van het autonome zenuwstelsel vanuit de polyvagaal theorie bekeken. Zowel met een stukje theorie als met oefeningen uit de Mind-Body Toolkit kunnen we meer bewustzijn brengen in autonoom verlopende processen. We zullen zien en ervaren hoe de verschillende oefeningen van de Toolkit ons van defensieve reacties naar meer kalmte, openheid en verbinding kunnen brengen.

Praktische informatie

• De workshop wordt gegeven door Marianne en Laura
• Deelnemers aan de workshops ontvangen een korting op het bestellen van de Toolkit
• Lees hier meer over de Mind-Body Toolkit

Online workshop Mind-Body Toolkit

Zaterdag 18 juni 2022
15.30 – 17.30 uur

Online bijeenkomst via Zoom

Meer informatie

De Mind-Body Toolkit is een coach- en inspiratiekaartendeck. Op iedere kaart staat een beschrijving van een transformerende yoga- of meditatie-oefening voor het dagelijks leven. Kleine oefeningen om je te helpen korte momenten op de dag te nemen om verbinding te maken jezelf en je lichaam.

In de workshop ga je ontdekken hoe je kunt werken met de Toolkit. We gaan samen aan de slag met enkele oefeningen. Je leert meer over de manier waarop je de oefeningen kunt gebruiken in je eigen leven of als professional. We geven bruikbare en inspirerende achtergrondinformatie over de werking van de oefeningen. Marianne deelt haar ervaring, er is ruimte voor vragen en uitwisseling.

Praktische informatie

• De workshop wordt gegeven door Marianne en Laura
• Deelnemers aan de workshops ontvangen een korting op het bestellen van de Toolkit
• Lees hier meer over de Mind-Body Toolkit

 

Create from your heart

 

Art-Yoga workshop Holding Space for You

Ook als je nog geen ervaring hebt met Yoga en/of kunst ben je meer dan welkom.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de aankomende workshops? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Er is altijd een veilige ruimte binnen jezelf

In deze workshop leer je om je met deze ruimte te verbinden. De workshop start met een Kundalini Yoga-set. Kundalini Yoga helpt je om jezelf te verbinden met je adem en ontvankelijk te zijn van geest. Het is de Yoga van het bewustzijn.

Door volledig bewust te zijn van alles wat je doet en ervaart binnen in jezelf, leer je om je bewustzijn te vergroten. Tijdens de 4 uur durende workshop is er een performance ‘Draagmuur’ en werk je met een visualisatie. Vervolgens krijg je 10 kilo klei om met je zintuigen intuïtief vorm te geven aan jouw veilige ruimte.

Je kunt niets fout doen, laat het gewoon ontstaan

Prijs: 75 euro incl. materiaal, thee en iets lekkers
Studentenkorting: 20%

Locatie: Rijksstraatweg 37, 6574 AC, Ubbergen (bij Nijmegen). Gratis parkeren / bus 80 vanaf Station Nijmegen stopt voor de deur (13 minuten reistijd).

In de bijzondere, lichte ruimte ‘De Kapel’ in woon-werkpand De Refter. Gelegen naast het bos ‘Het Geldersch Landschap’ / ‘Heerlijkheid Beek’: prachtig wandelgebied met heuvels en beekjes.